Lohikeitto ala sarppa

770g kuorittu peruna
0,8 L vesi
1kalaliemikuutio
8,5dl kevytmaito
443g norjanlohifilettä
1.keitä perunat vedessä, kun potut on kypsiä, kaada liika vesi pois.

2.lisää maito ja kalanpalat.

Keitä kunnes kalat ovat kypsiä
3.lisää ruokakerma, suolaa ja keitä vielä hetki
4.pinnalle silputtua tuoretta tilliä
5.nauti keitosta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Sarppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g94g80kcal0.9g4.2g6.6g0g
Lohifilee166g324kcal31g0g22.4g0g
Kevytmaito (Ingman)319g147kcal10.2g15.3g4.8g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g1.1g2.5kcal0.2g0.2g0.1g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 289g220kcal5.4g44.7g0.6g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2335g1544kcal95.4g128.8g69g5.8g
Valittu annoskoko1168g772kcal47.7g64.4g34.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna584g386kcal23.9g32.2g17.3g1.5g
Arvot/100g100g66kcal4.1g5.5g3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55625