Kirkas kalakeitto

Keitä pilkatut vihannekset kasvisliemessä.

Lisää sei- ja lohipalat, anna lohen nahan antaa makua hetkinen ennen lohikuutioiden leikkaamista.

Lisää kaprikset lopuksi ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 5.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 59g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g15g8.9kcal0.2g1.9g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Seiti pakaste 9g7.3kcal1.6g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.2g3.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Lohifilee18g34kcal3.3g0g2.4g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro1.2g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana235g117kcal10.8g5.8g5.4g0.8g
Valittu annoskoko117g59kcal5.4g2.9g2.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna59g29kcal2.7g1.5g1.4g0.2g
Arvot/100g100g50kcal4.6g2.5g2.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113230