Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee25g49kcal4.7g0g3.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 21g16kcal0.4g3.2g0g0.2g
Porkkana 10g3.4kcal0.1g0.6g0g0.3g
Palsternakka 6.2g4kcal0g0.7g0g0.3g
Sipuli 5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl8.3g30kcal0.2g0.2g3.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.8g6.1kcal0g0g0.7g0g
Tilli, tuore 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana239g220kcal11g9.8g14.6g1.8g
Valittu annoskoko120g110kcal5.5g4.9g7.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna60g55kcal2.8g2.5g3.7g0.5g
Arvot/100g100g92kcal4.6g4.1g6.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101402