Peruna porkkana lanttu juttu

Kuori ja pilko vihannekset, perunat kannattaa halkaista neljään veneen muotoiseen osaan, muut vihannekset noin 3cm paksuisiksi paloiksi.

Paista lihanpalat kera sipulin, sipulin voi joko paloa tai silputa, miten haluaa.

Valkosipulia voi laittaa maun mukaan.

Keitä perunoita 10minuuttia, muita vihanneksia 5min (eli sitte ku perunat ollu 5min ni panee loput sekaan)

laita kaikki ainekset oliiviöljyllä siveltyyn uunivuokaan.

Uunissa 175c noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1910 grammaa

Irski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g250g325kcal52.5g0g12.5g0g
Lanttu188g47kcal1.9g8.6g0.6g3.4g
Peruna, keskikokoinen 60g425g255kcal6.4g55.2g0.4g3.8g
Porkkana 238g78kcal1.5g13.2g0.5g6.1g
Sipuli 63g19kcal0.8g3g0.1g1.1g
Oliiviöljy 31g276kcal0g0g31.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2387g1999kcal126.2g160g90.6g28.8g
Valittu annoskoko1194g1000kcal63.1g80g45.3g14.4g
Annoskoko puolitettuna597g500kcal31.6g40g22.7g7.2g
Arvot/100g100g84kcal5.3g6.7g3.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=241319