Lohikeitto ala sarppa

770g kuorittu peruna
0,8 L vesi
1kalaliemikuutio
8,5dl kevytmaito
443g norjanlohifilettä
1.keitä perunat vedessä, kun potut on kypsiä, kaada liika vesi pois.

2.lisää maito ja kalanpalat.

Keitä kunnes kalat ovat kypsiä
3.lisää ruokakerma, suolaa ja keitä vielä hetki
4.pinnalle silputtua tuoretta tilliä
5.nauti keitosta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Sarppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Lohifilee1.7g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Kevytmaito (Ingman)3.3g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 3g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g16kcal1g1.4g0.6g0g
Valittu annoskoko12g8kcal0.5g0.7g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.3g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g66kcal4.1g5.8g2.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55625