Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4.3g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee2.6g5.1kcal0.5g0g0.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2.2g1.7kcal0g0.3g0g0g
Porkkana 1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl0.9g3.1kcal0g0g0.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Tilli, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g23kcal1g1g1.6g0g
Valittu annoskoko13g12kcal0.5g0.5g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.3g0.3g0.4g0g
Arvot/100g100g91kcal4g4g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101402