Fetajuustokuorrutteinen uunilohi

Leikkaa ruodoton lohifilee annospaloiksi ja nosta öljytyyn vuokaan.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Murusta feta ja levitä palojen päälle.

Kypsenna 225 asteessa keskitasolla n. 20 min. Koristele tillillä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohi105g174kcal17.5g0g11.5g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 15g34kcal2.1g0.3g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g417kcal39.2g0.8g28.4g0g
Valittu annoskoko120g209kcal19.6g0.4g14.2g0g
Annoskoko puolitettuna60g104kcal9.8g0.2g7.1g0g
Arvot/100g100g174kcal16.3g0.3g11.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300982