Uunikala

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee75g146kcal14g0g10.1g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%15g20kcal0.4g0.3g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Katkarapu pienet (pirkka)11g7.4kcal1.7g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g358kcal32.8g2.8g24.2g0.8g
Valittu annoskoko124g179kcal16.4g1.4g12.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna62g90kcal8.2g0.7g6.1g0.2g
Arvot/100g100g145kcal13.2g1.1g9.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116551