Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet37g8.6kcal0.7g1g0.9g0.7g
Gorgonzola-uusto, annos 50g28g91kcal5.3g0.3g7.6g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml47g70kcal0.9g1.2g7g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana249g351kcal14.4g6.8g31g2g
Valittu annoskoko125g175kcal7.2g3.4g15.5g1g
Annoskoko puolitettuna62g88kcal3.6g1.7g7.8g0.5g
Arvot/100g100g141kcal5.8g2.7g12.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215300