Poronkäristys lapin malliin

Laita valurautapata levylle lämpeämään.

Kuumenna pata ja lisää sitten silava.

Anna silavan ruskistua ja lisää sitten voi ja jäinen liha.

Ruskista liha.

Lisää sipuli, pippuri, suola ja vesi.

Anna lihan hautua hiljalleen poristen.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha36g46kcal7.9g0g1.6g0g
Voi 40% rasvaa 3.6g14kcal0.1g0.1g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Mustapippuri 0.9g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 58g0kcal0g0g0g0g
Pekoni, raaka (Pirkka), annos 50g6.6g18kcal0.9g0.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g171kcal18.4g2.8g9.4g1g
Valittu annoskoko125g86kcal9.2g1.4g4.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna63g43kcal4.6g0.7g2.4g0.3g
Arvot/100g100g69kcal7.4g1.1g3.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157585