Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi435g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee261g509kcal48.8g0g35.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 218g166kcal4.1g33.7g0.4g2.2g
Porkkana 109g36kcal0.7g6g0.2g2.8g
Palsternakka 65g42kcal0.3g7.7g0.3g2.9g
Sipuli 52g16kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g5.2g3.4kcal0.4g0.5g0g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl87g311kcal1.7g2.6g33.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g8.7g64kcal0.1g0.1g7g0g
Tilli, tuore 8.7g2.6kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2296kcal114.2g106.4g153g18g
Valittu annoskoko1250g1148kcal57.1g53.2g76.5g9g
Annoskoko puolitettuna625g574kcal28.6g26.6g38.3g4.5g
Arvot/100g100g92kcal4.6g4.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101402