Uunikala

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee758g1477kcal141.7g0g102.3g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%152g197kcal4.5g3g19.7g0.2g
Sipuli (kuorittu)227g61kcal3g10.9g0.5g3.9g
Katkarapu pienet (pirkka)114g75kcal17g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3621kcal332.4g27.8g246.6g8.2g
Valittu annoskoko1250g1811kcal166.2g13.9g123.3g4.1g
Annoskoko puolitettuna625g905kcal83.1g7g61.7g2.1g
Arvot/100g100g145kcal13.3g1.1g9.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116551