Caesarin lohi

Caesarin uunilohi
600–800 g fileoitua lohta tai kirjolohta
50 g (2 dl) raastettua parmesaania
noin 2 rkl oliiviöljyä
2 valkosipulin kynttä
1 tl dijoninsinappia
ripaus mustapippuria
1 tlk anjovisfileitä
hienonnettua persiljaa tai ruohosipulia

1. Aseta filee sopivan kokoiseen uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Sekoita öljystä ja
parmesaanista sopivan notkea tahna ja mausta se sinapilla ja murskatulla valkosipulilla
ja mustapippurilla.

Sivele tahna lohen pintaan.

2. Valuta anjovikset ja asettele ne ristikoksi kalan pinnalle.

3. Kypsennä kalaa 200-asteisessa uunissa 30–40 minuuttia fileen paksuudesta riippuen.

Sirottele kypsän kalan pinnalle silputtua persiljaa tai ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee1065g2077kcal199.2g0g143.8g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl14g20kcal0.7g1.3g1.3g0g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g71g277kcal23.4g0g19.9g0g
Anjovis-filee, 1 kpl43g90kcal4g6g5.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Persilja 7.1g1.9kcal0.1g0.1g0g0.6g
Oliiviöljy 40g352kcal0g0g39.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5656kcal456.4g18g420.8g1.6g
Valittu annoskoko1250g2828kcal228.2g9g210.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna625g1414kcal114.1g4.5g105.2g0.4g
Arvot/100g100g226kcal18.3g0.7g16.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136969