Kalaa rakuunakastikkeessa

Laita pannulle neljäsosa juoksevasta rasvasta, oliiviöljy, vesi ja tomaatti pasta, anna kiehua voimakkaalla lämmöllä 1-2 minuuttia.

Lisää viini ja 4tl kuivattua rakuunaa, neljäsosa juoksevasta rasvasta ja suola ja laske lämpöä.

Keitä vähän pidempään ja sitten lisää paloiteltu kala.

Keitä 2-3 minuuttia, käännä kalat ja keitä sama aika toisin päin.

Lisää loput juoksevasta rasvasta ja kerma, anna lämmetä muttei kiehua.

Tarkista suolaisuus ja lisää ripaus valkopippuria.

Tarjoa leivän ja kuivan elsassilaisen viinin kanssa.

Tähän reseptiin sopivat kaikki valkoiset kalat seistä siikaan ne.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska719g547kcal124.4g0g5g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl85g609kcal0g0.2g67.7g0g
Oliiviöljy 23g202kcal0g0g22.9g0g
Tomaattipyree, Pirkka42g35kcal1.4g8g0.4g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 85g0kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 127g87kcal0.4g0.8g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)169g135kcal1.7g7.6g11.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3230kcal255.8g33.2g215.6g0.8g
Valittu annoskoko1250g1615kcal127.9g16.6g107.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna625g808kcal64g8.3g53.9g0.2g
Arvot/100g100g129kcal10.2g1.3g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175888