Vatkattu puolukkapuuro

Lisää kiehuvaan veteen sokeri, suola ja vähitellen mannasuurimot, sekoita kokoajan ettei tule paakkuja.

Lisää puolukat ja keittele n. 7min.

Anna jäähtyä (vaahtoutuu paremmin kylmänä) ja vatkaa sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Rimppis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 899g0kcal0g0g0g0g
Puolukka180g61kcal0.7g12.2g0.9g4.7g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g79g321kcal0g79.1g0g0g
Mannasuurimo, tummia ja runsaskuituisia (Nalle), annos 40g90g315kcal10.8g62.9g2.1g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1393kcal23g308.4g6g20.2g
Valittu annoskoko1250g697kcal11.5g154.2g3g10.1g
Annoskoko puolitettuna625g348kcal5.8g77.1g1.5g5.1g
Arvot/100g100g56kcal0.9g12.3g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191807