Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet376g86kcal6.8g10.2g9.4g7.1g
Gorgonzola-uusto, annos 50g282g914kcal53.6g2.8g76.1g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml470g705kcal9.4g11.7g70.5g0g
Sipuli (kuorittu)94g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Valkosipuli 28g31kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3521kcal146.4g67.6g312.8g18.6g
Valittu annoskoko1250g1760kcal73.2g33.8g156.4g9.3g
Annoskoko puolitettuna625g880kcal36.6g16.9g78.2g4.7g
Arvot/100g100g141kcal5.9g2.7g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215300