Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee1062g2070kcal198.5g0g143.3g0g
Rypsiöljy 80g704kcal0g0g79.6g0g
Tilli, tuore 106g32kcal3.9g1g0.8g2.2g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.7g4.5kcal0.2g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5621kcal405.2g3.6g447.4g4.4g
Valittu annoskoko1250g2811kcal202.6g1.8g223.7g2.2g
Annoskoko puolitettuna625g1405kcal101.3g0.9g111.9g1.1g
Arvot/100g100g225kcal16.2g0.1g17.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265603