Lohikeitto ala sarppa

770g kuorittu peruna
0,8 L vesi
1kalaliemikuutio
8,5dl kevytmaito
443g norjanlohifilettä
1.keitä perunat vedessä, kun potut on kypsiä, kaada liika vesi pois.

2.lisää maito ja kalanpalat.

Keitä kunnes kalat ovat kypsiä
3.lisää ruokakerma, suolaa ja keitä vielä hetki
4.pinnalle silputtua tuoretta tilliä
5.nauti keitosta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Sarppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g100g85kcal1g4.5g7g0g
Lohifilee178g347kcal33.2g0g24g0g
Kevytmaito (Ingman)341g157kcal10.9g16.4g5.1g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g1.2g2.6kcal0.2g0.2g0.1g0g
Vesi321g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 309g235kcal5.8g47.9g0.6g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1653kcal102.2g138g73.6g6.2g
Valittu annoskoko1250g826kcal51.1g69g36.8g3.1g
Annoskoko puolitettuna625g413kcal25.6g34.5g18.4g1.6g
Arvot/100g100g66kcal4.1g5.5g2.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55625