Mimpun lohi-katkarapu-perunasalaatti

Herkullinen proteiinipitoinen ruoka täynnä hyviä rasvoja.

Keitä perunat, lohko kuutioiksi.

Anna katkarapujen sulaa.

Pilko ja sekoita ainekset.

Mausta teelusikallisella sitruunapippuria ja lorauksella limemehua.

Ruohosipuli koristaa kivasti.

Jättämällä perunan pois, tulee möhnästä herkullinen täyte esim.

rieskoihin tai uuniperunaan tms.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 531 grammaa

Mimppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sinihomejuusto, Pirkka 125g73g245kcal16.1g0.2g20.4g0g
Katkarapu pienet (pirkka)118g78kcal17.7g0g0.8g0g
Sipuli, kokonainen 50g59g16kcal0.8g2.8g0.1g0.4g
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 471g365kcal7.9g75.4g0.9g4.7g
Lohi294g489kcal49.1g0g32.4g0g
Kermaviili (Ingman), annos 100g235g141kcal7.5g16.7g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2665kcal198.2g190.2g118.6g10.2g
Valittu annoskoko1250g1332kcal99.1g95.1g59.3g5.1g
Annoskoko puolitettuna625g666kcal49.6g47.6g29.7g2.6g
Arvot/100g100g107kcal7.9g7.6g4.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=66274