Kermainen kookoskana

Sulata kukkakaali siivilässä, ruskista kana pannulla ja katso että palaset ovat sopivan pieniä.

Mausta chilillä, curryllä, valkopippurilla ja rakuunalla reippaasti, lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää seokseen auringonkukansiemenet, anna hetki paistua ja lisää kukkakaali.

Ruskistele ja mausta vielä hieman chilillä ja rakuunalla, lisää kokookoskerma ja anna hautua n. 10 min. Tarkista maku.

Tästä tulee 2 suhteellisen isoa annosta tai 3 pientä.

Que Aproveche!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton31g33kcal7.2g0g0.5g0g
Kookoskerma, kara25g63kcal1.2g0.3g6.3g0g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g63g11kcal1.2g1.3g0.1g0g
Auringonkukansiemen6.3g36kcal1.4g0.8g3.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana255g330kcal22g4.8g25g0.8g
Valittu annoskoko128g165kcal11g2.4g12.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna64g83kcal5.5g1.2g6.3g0.2g
Arvot/100g100g130kcal8.6g1.9g9.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151193