Lohikeitto ala sarppa

770g kuorittu peruna
0,8 L vesi
1kalaliemikuutio
8,5dl kevytmaito
443g norjanlohifilettä
1.keitä perunat vedessä, kun potut on kypsiä, kaada liika vesi pois.

2.lisää maito ja kalanpalat.

Keitä kunnes kalat ovat kypsiä
3.lisää ruokakerma, suolaa ja keitä vielä hetki
4.pinnalle silputtua tuoretta tilliä
5.nauti keitosta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Sarppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g10g8.8kcal0.1g0.5g0.7g0g
Lohifilee18g36kcal3.4g0g2.5g0g
Kevytmaito (Ingman)35g16kcal1.1g1.7g0.5g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 32g24kcal0.6g5g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana259g172kcal10.4g14.4g7.6g0.6g
Valittu annoskoko130g86kcal5.2g7.2g3.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna65g43kcal2.6g3.6g1.9g0.2g
Arvot/100g100g66kcal4g5.6g2.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55625