Kalaa rakuunakastikkeessa

Laita pannulle neljäsosa juoksevasta rasvasta, oliiviöljy, vesi ja tomaatti pasta, anna kiehua voimakkaalla lämmöllä 1-2 minuuttia.

Lisää viini ja 4tl kuivattua rakuunaa, neljäsosa juoksevasta rasvasta ja suola ja laske lämpöä.

Keitä vähän pidempään ja sitten lisää paloiteltu kala.

Keitä 2-3 minuuttia, käännä kalat ja keitä sama aika toisin päin.

Lisää loput juoksevasta rasvasta ja kerma, anna lämmetä muttei kiehua.

Tarkista suolaisuus ja lisää ripaus valkopippuria.

Tarjoa leivän ja kuivan elsassilaisen viinin kanssa.

Tähän reseptiin sopivat kaikki valkoiset kalat seistä siikaan ne.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska7.5g5.7kcal1.3g0g0.1g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl0.9g6.3kcal0g0g0.7g0g
Oliiviöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.9g0kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 1.3g0.9kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)1.8g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g34kcal2.6g0.4g2.2g0g
Valittu annoskoko13g17kcal1.3g0.2g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal0.7g0.1g0.6g0g
Arvot/100g100g129kcal10g1.5g8.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175888