Vatkattu puolukkapuuro

Lisää kiehuvaan veteen sokeri, suola ja vähitellen mannasuurimot, sekoita kokoajan ettei tule paakkuja.

Lisää puolukat ja keittele n. 7min.

Anna jäähtyä (vaahtoutuu paremmin kylmänä) ja vatkaa sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Rimppis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Puolukka2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Mannasuurimo, tummia ja runsaskuituisia (Nalle), annos 40g1g3.4kcal0.1g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g15kcal0.2g3.4g0g0.4g
Valittu annoskoko14g8kcal0.1g1.7g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g4kcal0.1g0.9g0g0.1g
Arvot/100g100g56kcal0.7g12.4g0g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191807