Kirjolohi filee uunissa

Mausta ranskankerma kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Sitten kala vain uuniin 175-200 asteeseen ja anna olla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Ses
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Fraiche, Ingman, 5%2.7g2.2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Kirjolohifile11g18kcal1.8g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g41kcal3.8g0.4g2.6g0g
Valittu annoskoko14g20kcal1.9g0.2g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna7g10kcal1g0.1g0.7g0g
Arvot/100g100g150kcal14g1.5g9.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=41876