Kirkas kalakeitto

Keitä pilkatut vihannekset kasvisliemessä.

Lisää sei- ja lohipalat, anna lohen nahan antaa makua hetkinen ennen lohikuutioiden leikkaamista.

Lisää kaprikset lopuksi ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 6.3g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 65g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g16g10kcal0.2g2.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Seiti pakaste 10g8.1kcal1.8g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.4g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Inkivääri, tuore, silputtu1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Lohifilee20g38kcal3.7g0g2.6g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana260g130kcal12g6.6g6g0.8g
Valittu annoskoko130g65kcal6g3.3g3g0.4g
Annoskoko puolitettuna65g33kcal3g1.7g1.5g0.2g
Arvot/100g100g50kcal4.6g2.5g2.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113230