Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet399g92kcal7.2g10.8g10g7.6g
Gorgonzola-uusto, annos 50g300g971kcal56.9g3g80.9g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml499g749kcal10g12.5g74.9g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 30g32kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2656g3741kcal155.6g72g332.4g19.8g
Valittu annoskoko1328g1870kcal77.8g36g166.2g9.9g
Annoskoko puolitettuna664g935kcal38.9g18g83.1g5g
Arvot/100g100g141kcal5.9g2.7g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215300