Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet400g92kcal7.2g10.8g10g7.6g
Gorgonzola-uusto, annos 50g300g972kcal57g3g81g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml500g750kcal10g12.5g75g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2660g3746kcal155.8g72g332.8g19.8g
Valittu annoskoko1330g1873kcal77.9g36g166.4g9.9g
Annoskoko puolitettuna665g937kcal39g18g83.2g5g
Arvot/100g100g141kcal5.9g2.7g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215300