Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi49g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee29g57kcal5.5g0g3.9g0g
Peruna, vanha, kuorittu 24g19kcal0.5g3.8g0g0.2g
Porkkana 12g4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Palsternakka 7.3g4.6kcal0g0.9g0g0.3g
Sipuli 5.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl10g35kcal0.2g0.3g3.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g1g7.1kcal0g0g0.8g0g
Tilli, tuore 1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana279g257kcal12.8g12.2g16.8g1.8g
Valittu annoskoko140g128kcal6.4g6.1g8.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna70g64kcal3.2g3.1g4.2g0.5g
Arvot/100g100g92kcal4.6g4.4g6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101402