Lohikeitto ala sarppa

770g kuorittu peruna
0,8 L vesi
1kalaliemikuutio
8,5dl kevytmaito
443g norjanlohifilettä
1.keitä perunat vedessä, kun potut on kypsiä, kaada liika vesi pois.

2.lisää maito ja kalanpalat.

Keitä kunnes kalat ovat kypsiä
3.lisää ruokakerma, suolaa ja keitä vielä hetki
4.pinnalle silputtua tuoretta tilliä
5.nauti keitosta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Sarppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g1.1g1kcal0g0.1g0.1g0g
Lohifilee2g3.9kcal0.4g0g0.3g0g
Kevytmaito (Ingman)3.9g1.8kcal0.1g0.2g0.1g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi3.6g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 3.5g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g19kcal1.2g1.6g1g0g
Valittu annoskoko14g9kcal0.6g0.8g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna7g5kcal0.3g0.4g0.3g0g
Arvot/100g100g67kcal4.3g5.7g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55625