Mimpun lohi-katkarapu-perunasalaatti

Herkullinen proteiinipitoinen ruoka täynnä hyviä rasvoja.

Keitä perunat, lohko kuutioiksi.

Anna katkarapujen sulaa.

Pilko ja sekoita ainekset.

Mausta teelusikallisella sitruunapippuria ja lorauksella limemehua.

Ruohosipuli koristaa kivasti.

Jättämällä perunan pois, tulee möhnästä herkullinen täyte esim.

rieskoihin tai uuniperunaan tms.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 531 grammaa

Mimppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sinihomejuusto, Pirkka 125g0.8g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Katkarapu pienet (pirkka)1.4g0.9kcal0.2g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 5.5g4.2kcal0.1g0.9g0g0.1g
Lohi3.4g5.7kcal0.6g0g0.4g0g
Kermaviili (Ingman), annos 100g2.7g1.6kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g31kcal2.4g2.2g1.4g0.2g
Valittu annoskoko15g15kcal1.2g1.1g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal0.6g0.6g0.4g0.1g
Arvot/100g100g106kcal8.3g7.6g4.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=66274