Peruna porkkana lanttu juttu

Kuori ja pilko vihannekset, perunat kannattaa halkaista neljään veneen muotoiseen osaan, muut vihannekset noin 3cm paksuisiksi paloiksi.

Paista lihanpalat kera sipulin, sipulin voi joko paloa tai silputa, miten haluaa.

Valkosipulia voi laittaa maun mukaan.

Keitä perunoita 10minuuttia, muita vihanneksia 5min (eli sitte ku perunat ollu 5min ni panee loput sekaan)

laita kaikki ainekset oliiviöljyllä siveltyyn uunivuokaan.

Uunissa 175c noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1910 grammaa

Irski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g3.1g4.1kcal0.7g0g0.2g0g
Lanttu2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g5.3g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Porkkana 3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g25kcal1.6g2g1.2g0.2g
Valittu annoskoko15g13kcal0.8g1g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g6kcal0.4g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g85kcal5.4g6.7g4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=241319