Fetajuustokuorrutteinen uunilohi

Leikkaa ruodoton lohifilee annospaloiksi ja nosta öljytyyn vuokaan.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Murusta feta ja levitä palojen päälle.

Kypsenna 225 asteessa keskitasolla n. 20 min. Koristele tillillä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohi122g203kcal20.4g0g13.5g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 18g40kcal2.4g0.3g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g487kcal45.6g0.8g33.2g0g
Valittu annoskoko140g243kcal22.8g0.4g16.6g0g
Annoskoko puolitettuna70g122kcal11.4g0.2g8.3g0g
Arvot/100g100g174kcal16.3g0.3g11.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300982