Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee1203g2345kcal224.9g0g162.3g0g
Rypsiöljy 90g798kcal0g0g90.2g0g
Tilli, tuore 120g36kcal4.4g1.1g1g2.5g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3g5.1kcal0.2g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2832g6367kcal459g4.2g507g5g
Valittu annoskoko1416g3184kcal229.5g2.1g253.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna708g1592kcal114.8g1.1g126.8g1.3g
Arvot/100g100g225kcal16.2g0.1g17.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265603