Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee300g585kcal56.1g0g40.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 250g190kcal4.7g38.7g0.5g2.5g
Porkkana 125g41kcal0.8g7g0.3g3.2g
Palsternakka 75g48kcal0.4g8.8g0.3g3.4g
Sipuli 60g18kcal0.7g2.9g0.1g1g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g6g3.9kcal0.5g0.5g0g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl100g357kcal2g3g38g0g
Voi, 1 tl, 5 g10g73kcal0.1g0.1g8g0g
Tilli, tuore 10g3kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2872g2638kcal131.4g122.2g175.6g20.6g
Valittu annoskoko1436g1319kcal65.7g61.1g87.8g10.3g
Annoskoko puolitettuna718g660kcal32.9g30.6g43.9g5.2g
Arvot/100g100g92kcal4.6g4.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101402