Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet44g10kcal0.8g1.2g1.1g0.8g
Gorgonzola-uusto, annos 50g33g106kcal6.2g0.3g8.8g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml55g82kcal1.1g1.4g8.2g0g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 3.3g3.5kcal0.3g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana291g409kcal17g7.8g36.2g2.2g
Valittu annoskoko145g205kcal8.5g3.9g18.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna73g102kcal4.3g2g9.1g0.6g
Arvot/100g100g141kcal5.8g2.7g12.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215300