Lohikeitto ala sarppa

770g kuorittu peruna
0,8 L vesi
1kalaliemikuutio
8,5dl kevytmaito
443g norjanlohifilettä
1.keitä perunat vedessä, kun potut on kypsiä, kaada liika vesi pois.

2.lisää maito ja kalanpalat.

Keitä kunnes kalat ovat kypsiä
3.lisää ruokakerma, suolaa ja keitä vielä hetki
4.pinnalle silputtua tuoretta tilliä
5.nauti keitosta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Sarppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g12g10kcal0.1g0.5g0.8g0g
Lohifilee21g41kcal3.9g0g2.8g0g
Kevytmaito (Ingman)40g18kcal1.3g1.9g0.6g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 36g28kcal0.7g5.6g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana292g193kcal12g16g8.6g0.8g
Valittu annoskoko146g97kcal6g8g4.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna73g48kcal3g4g2.2g0.2g
Arvot/100g100g66kcal4.1g5.5g2.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55625