Kalaa rakuunakastikkeessa

Laita pannulle neljäsosa juoksevasta rasvasta, oliiviöljy, vesi ja tomaatti pasta, anna kiehua voimakkaalla lämmöllä 1-2 minuuttia.

Lisää viini ja 4tl kuivattua rakuunaa, neljäsosa juoksevasta rasvasta ja suola ja laske lämpöä.

Keitä vähän pidempään ja sitten lisää paloiteltu kala.

Keitä 2-3 minuuttia, käännä kalat ja keitä sama aika toisin päin.

Lisää loput juoksevasta rasvasta ja kerma, anna lämmetä muttei kiehua.

Tarkista suolaisuus ja lisää ripaus valkopippuria.

Tarjoa leivän ja kuivan elsassilaisen viinin kanssa.

Tähän reseptiin sopivat kaikki valkoiset kalat seistä siikaan ne.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska5755g4374kcal995.6g0g40.3g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl677g4875kcal0g1.4g541.6g0g
Oliiviöljy 183g1617kcal0g0g182.8g0g
Tomaattipyree, Pirkka339g278kcal11.5g64.3g3.4g3.4g
Vesi, vesijohtovesi 677g0kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 1016g696kcal3.1g6.1g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)1354g1083kcal13.5g60.9g94.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g25844kcal2047.4g265.4g1725.8g6.8g
Valittu annoskoko10000g12922kcal1023.7g132.7g862.9g3.4g
Annoskoko puolitettuna5000g6461kcal511.9g66.4g431.5g1.7g
Arvot/100g100g129kcal10.2g1.3g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175888