Peruna porkkana lanttu juttu

Kuori ja pilko vihannekset, perunat kannattaa halkaista neljään veneen muotoiseen osaan, muut vihannekset noin 3cm paksuisiksi paloiksi.

Paista lihanpalat kera sipulin, sipulin voi joko paloa tai silputa, miten haluaa.

Valkosipulia voi laittaa maun mukaan.

Keitä perunoita 10minuuttia, muita vihanneksia 5min (eli sitte ku perunat ollu 5min ni panee loput sekaan)

laita kaikki ainekset oliiviöljyllä siveltyyn uunivuokaan.

Uunissa 175c noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1910 grammaa

Irski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g31g41kcal6.6g0g1.6g0g
Lanttu23g5.9kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g53g32kcal0.8g6.9g0.1g0.5g
Porkkana 30g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Sipuli 7.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Oliiviöljy 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana298g250kcal15.8g20.2g11.6g3.6g
Valittu annoskoko149g125kcal7.9g10.1g5.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna75g63kcal4g5.1g2.9g0.9g
Arvot/100g100g84kcal5.3g6.8g3.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=241319