Sienijauhelihapihvit

Turvota kuivatut sienet vedessä ja maidossa.

Lisää kanttarellikastikejauhe ja korppujauhot.

sekoita jauheliha ja kananmuna sekä sieniseos keskenään ja sekoita hyvin.

Anna turvota 15 min.

Paista pihveiksi rypsiöljyssä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 391 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet1g0.2kcal0g0g0g0g
Kanttarellikastike, Blå Band, ei valmis (29g)0.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.8g13kcal1.5g0g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Korppujauho 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Vesi2.9g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g36kcal3.4g0.8g2g0g
Valittu annoskoko15g18kcal1.7g0.4g1g0g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal0.9g0.2g0.5g0g
Arvot/100g100g117kcal11.1g2.6g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101798