Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet4.7g1.1kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Gorgonzola-uusto, annos 50g3.5g11kcal0.7g0g0.9g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml5.9g8.8kcal0.1g0.1g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g44kcal1.8g0.8g3.8g0.2g
Valittu annoskoko16g22kcal0.9g0.4g1.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g11kcal0.5g0.2g1g0.1g
Arvot/100g100g140kcal5.7g2.5g12.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215300