Kirjolohi filee uunissa

Mausta ranskankerma kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Sitten kala vain uuniin 175-200 asteeseen ja anna olla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Ses
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Fraiche, Ingman, 5%3.1g2.5kcal0.1g0.2g0.2g0g
Kirjolohifile13g21kcal2.1g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g47kcal4.4g0.4g3.2g0g
Valittu annoskoko16g23kcal2.2g0.2g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna8g12kcal1.1g0.1g0.8g0g
Arvot/100g100g149kcal14.1g1.3g10.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=41876