Vatkattu puolukkapuuro

Lisää kiehuvaan veteen sokeri, suola ja vähitellen mannasuurimot, sekoita kokoajan ettei tule paakkuja.

Lisää puolukat ja keittele n. 7min.

Anna jäähtyä (vaahtoutuu paremmin kylmänä) ja vatkaa sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Rimppis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 110g0kcal0g0g0g0g
Puolukka22g7.4kcal0.1g1.5g0.1g0.6g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g10g39kcal0g9.6g0g0g
Mannasuurimo, tummia ja runsaskuituisia (Nalle), annos 40g11g38kcal1.3g7.7g0.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana304g170kcal2.8g37.6g0.8g2.6g
Valittu annoskoko152g85kcal1.4g18.8g0.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna76g42kcal0.7g9.4g0.2g0.7g
Arvot/100g100g56kcal0.9g12.4g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191807