Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi54g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee33g64kcal6.1g0g4.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 27g21kcal0.5g4.2g0.1g0.3g
Porkkana 14g4.4kcal0.1g0.8g0g0.3g
Palsternakka 8.2g5.2kcal0g1g0g0.4g
Sipuli 6.5g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl11g39kcal0.2g0.3g4.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Tilli, tuore 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g287kcal14g13.4g19g2.2g
Valittu annoskoko156g143kcal7g6.7g9.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g72kcal3.5g3.4g4.8g0.6g
Arvot/100g100g92kcal4.5g4.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101402