Uunikala

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee95g185kcal17.7g0g12.8g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%19g25kcal0.6g0.4g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.7kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Katkarapu pienet (pirkka)14g9kcal2.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g453kcal41.6g3.6g31g1g
Valittu annoskoko156g226kcal20.8g1.8g15.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna78g113kcal10.4g0.9g7.8g0.3g
Arvot/100g100g145kcal13.3g1.2g9.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116551