Kermainen kookoskana

Sulata kukkakaali siivilässä, ruskista kana pannulla ja katso että palaset ovat sopivan pieniä.

Mausta chilillä, curryllä, valkopippurilla ja rakuunalla reippaasti, lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää seokseen auringonkukansiemenet, anna hetki paistua ja lisää kukkakaali.

Ruskistele ja mausta vielä hieman chilillä ja rakuunalla, lisää kokookoskerma ja anna hautua n. 10 min. Tarkista maku.

Tästä tulee 2 suhteellisen isoa annosta tai 3 pientä.

Que Aproveche!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton38g41kcal8.8g0g0.6g0g
Kookoskerma, kara31g77kcal1.4g0.4g7.7g0g
Oliiviöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g77g13kcal1.5g1.6g0.2g0g
Auringonkukansiemen7.7g44kcal1.8g1g3.8g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g405kcal27g6g30.8g1g
Valittu annoskoko156g203kcal13.5g3g15.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna78g101kcal6.8g1.5g7.7g0.3g
Arvot/100g100g130kcal8.6g1.9g9.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151193