Kalaa rakuunakastikkeessa

Laita pannulle neljäsosa juoksevasta rasvasta, oliiviöljy, vesi ja tomaatti pasta, anna kiehua voimakkaalla lämmöllä 1-2 minuuttia.

Lisää viini ja 4tl kuivattua rakuunaa, neljäsosa juoksevasta rasvasta ja suola ja laske lämpöä.

Keitä vähän pidempään ja sitten lisää paloiteltu kala.

Keitä 2-3 minuuttia, käännä kalat ja keitä sama aika toisin päin.

Lisää loput juoksevasta rasvasta ja kerma, anna lämmetä muttei kiehua.

Tarkista suolaisuus ja lisää ripaus valkopippuria.

Tarjoa leivän ja kuivan elsassilaisen viinin kanssa.

Tähän reseptiin sopivat kaikki valkoiset kalat seistä siikaan ne.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska90g68kcal15.6g0g0.6g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl11g76kcal0g0g8.5g0g
Oliiviöljy 2.9g25kcal0g0g2.9g0g
Tomaattipyree, Pirkka5.3g4.3kcal0.2g1g0.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 16g11kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)21g17kcal0.2g1g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g404kcal32g4.2g27.2g0.2g
Valittu annoskoko156g202kcal16g2.1g13.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna78g101kcal8g1.1g6.8g0.1g
Arvot/100g100g129kcal10.2g1.3g8.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175888