Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet47g11kcal0.8g1.3g1.2g0.9g
Gorgonzola-uusto, annos 50g35g114kcal6.7g0.4g9.5g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml59g88kcal1.2g1.5g8.8g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g440kcal18.4g8.8g39g2.4g
Valittu annoskoko156g220kcal9.2g4.4g19.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g110kcal4.6g2.2g9.8g0.6g
Arvot/100g100g141kcal5.9g2.8g12.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215300