Lammaskeitto

Kuori ja paloittele juurekset.

Laita kiehuvaan veteen (2 litraa).

Lisää joukkoon silputut sipulit ja purjosipuli.

Lopuksi uunissa kypsytetty lammaspaisti.

Mausta, lisää myös persiljaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3717 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lammaspaisti kypsä rasvaton (Vataja), annos 50g20g27kcal4g0g1.2g0g
Lanttu8.1g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Purjosipuli2.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kukkakaali-parsakaali-porkkana, broccoli,lidl, annos 500g17g5.5kcal0.4g0.9g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g2.9kcal0.1g0.6g0g0.3g
Selleri, annos 50g8.6g1.2kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 84g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g81kcal9.6g5.2g2.6g1.8g
Valittu annoskoko156g40kcal4.8g2.6g1.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna78g20kcal2.4g1.3g0.7g0.5g
Arvot/100g100g26kcal3.1g1.7g0.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358141