Kirjolohi filee uunissa

Mausta ranskankerma kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Sitten kala vain uuniin 175-200 asteeseen ja anna olla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Ses
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Fraiche, Ingman, 5%31g25kcal1g1.9g1.6g0g
Kirjolohifile125g208kcal20.9g0g13.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g465kcal43.8g3.8g30.8g0g
Valittu annoskoko156g233kcal21.9g1.9g15.4g0g
Annoskoko puolitettuna78g116kcal11g1g7.7g0g
Arvot/100g100g149kcal14g1.2g9.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=41876