Lohikeitto ala sarppa

770g kuorittu peruna
0,8 L vesi
1kalaliemikuutio
8,5dl kevytmaito
443g norjanlohifilettä
1.keitä perunat vedessä, kun potut on kypsiä, kaada liika vesi pois.

2.lisää maito ja kalanpalat.

Keitä kunnes kalat ovat kypsiä
3.lisää ruokakerma, suolaa ja keitä vielä hetki
4.pinnalle silputtua tuoretta tilliä
5.nauti keitosta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Sarppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g13g11kcal0.1g0.6g0.9g0g
Lohifilee22g43kcal4.2g0g3g0g
Kevytmaito (Ingman)43g20kcal1.4g2g0.6g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi40g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 39g29kcal0.7g6g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g207kcal12.8g17.2g9.2g0.8g
Valittu annoskoko156g103kcal6.4g8.6g4.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna78g52kcal3.2g4.3g2.3g0.2g
Arvot/100g100g66kcal4.1g5.5g2.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55625